Főoldal Menü megjelenítése/elrejtése

Lengyelország"JAG A TEHETSÉGEKÉRT" ALAPÍTVÁNY

Tisztelt Szülők!

Kérjük Önöket, támogassák adójuk 1%-ával diákjaink fejlődését! Köszönjük!

„JAG A TEHETSÉGEKÉRT” Alapítvány

Adószám: 18518801-1-43

Alapítványunk támogatási céljairól részletesebben az Alapítványaink menüpont alatt olvashatnak.Értékelő lapok 2016

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó Értékelő lapot 2016. február 2-tól munkaidőben (8-16 óráig) átvehetik az iskola portáján. Ennek eredeti példányát a jelentkező megőrzi, fénymásolatát csatolnia kell a középiskolai jelentkezési lapjához. A másolat hitelesítése nem kötelező. A vonatkozó rendelet előírása szerint az értesítés kizárólag ebben a formában történhet meg.
Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a nálunk írt dolgozatok átlaga (mely nem azonos a hozzánk jelentkezők dolgozatainak átlagával) matematikából 25 pont, anyanyelvből 31 pont.
A szóbeli meghallgatáshoz elegendő ponthatárt csak a jelentkezési lapok beérkezése és feldolgozása után, 2016. február 20-22. környékén tudjuk megállapítani. Kérjük szíves türelmüket!Jelet hagyni tanulmányi verseny

Felvételi tájékoztató a 2016/17-es tanévre

Tisztelt Érdeklődő!
Az alábbi linkre kattintva olvashatja gimnáziumunk felvételi tájékoztatóját a jövő tanévre vonatkozóan. Továbbá információt találhat a nyílt napokról és a keddi fogadóórákról is.

TÁJÉKOZTATÓIskolapszichológus

Kedves Szülők és Diákok!
Értesítünk minden érdeklődőt, hogy a Tantestület menüpont alatt iskolapszichológusunk, Abermann Júlia bemutatkozása feltöltésre került.Sportolói felmentés heti 2 testnevelésóra alól

Tisztelt Szülők!
A KT.27.§ (11/c) pontjának szabályozása értelmében heti két testnevelési óra alól felmentés adható azon tanulók részére, akik versenyszerűen sporttevékenységet folytató igazolással, egyesületi tagsággal vagy amatőr sportoló sportszerződéssel rendelkeznek, s emellett a 2015/2016-os tanévre érvényes versenyengedéllyel, valamint az egyesületük által kiállított igazolással bírnak.

Úszásoktatás alól csak a vízi sportot űző tanuló kérhet felmentést.
Külön szülői engedély szükséges, ha a felmentés ideje alatt a tanuló szeretné elhagyni az iskola épületét.

A leadás határideje: 2015. szeptember 30.
A nyomtatványt a testnevelő tanárnál kell leadni.

Testnevelés munkaközösség

A nyomtatvány LETÖLTHETŐLIPDUB

Az ebédbefizetés rendje

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ebédcsekkek minden hónap 5-15. napjáig vehetők át a gazdasági irodában. A pénzt a csekken jelzett időpontig kell befizetni, a szelvényt a gazdasági irodában bemutatni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan kikerül a rendszerből, rendelése lemondásra kerül. Amennyiben a tanuló ismét ebédelni szeretne a következő hónapban, a fentebb megjelölt napokon jelezheti.
Lengyelország