Főoldal Menü megjelenítése/elrejtése

LengyelországJelet hagyni tanulmányi verseny angol anyaga

Felvételi tájékoztató a 2016/17-es tanévre

Tisztelt Érdeklődő!
Az alábbi linkre kattintva olvashatja gimnáziumunk felvételi tájékoztatóját a jövő tanévre vonatkozóan. Továbbá információt találhat a nyílt napokról és a keddi fogadóórákról is.

TÁJÉKOZTATÓIskolapszichológus

Kedves Szülők és Diákok!
Értesítünk minden érdeklődőt, hogy a Tantestület menüpont alatt iskolapszichológusunk, Abermann Júlia bemutatkozása feltöltésre került.Sportolói felmentés heti 2 testnevelésóra alól

Tisztelt Szülők!
A KT.27.§ (11/c) pontjának szabályozása értelmében heti két testnevelési óra alól felmentés adható azon tanulók részére, akik versenyszerűen sporttevékenységet folytató igazolással, egyesületi tagsággal vagy amatőr sportoló sportszerződéssel rendelkeznek, s emellett a 2015/2016-os tanévre érvényes versenyengedéllyel, valamint az egyesületük által kiállított igazolással bírnak.

Úszásoktatás alól csak a vízi sportot űző tanuló kérhet felmentést.
Külön szülői engedély szükséges, ha a felmentés ideje alatt a tanuló szeretné elhagyni az iskola épületét.

A leadás határideje: 2015. szeptember 30.
A nyomtatványt a testnevelő tanárnál kell leadni.

Testnevelés munkaközösség

A nyomtatvány LETÖLTHETŐLIPDUB

Az ebédbefizetés rendje

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ebédcsekkek minden hónap 5-15. napjáig vehetők át a gazdasági irodában. A pénzt a csekken jelzett időpontig kell befizetni, a szelvényt a gazdasági irodában bemutatni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan kikerül a rendszerből, rendelése lemondásra kerül. Amennyiben a tanuló ismét ebédelni szeretne a következő hónapban, a fentebb megjelölt napokon jelezheti.
Lengyelország